Få en fortæller

Fortællerne her på 1960erhistorier.dk kommer gerne ud på din skole eller i din klub, forening eller institution for at fortælle disse og andre personlige historier om at have været barn eller ung i 1960erne. Det er levende mundtlig historiefortælling, som møder børnene og andre lyttere der hvor de er og som er åbne for kommentarer og spørgsmål efter og imellem historierne.

Du kan finde oplysninger om de medvirkende fortællere i oversigten nedenunder. Alle forespørgsler og aftaler rettes til de enkelte fortællere.

Temafortællerne, som er med i videoerne under "Hvad vil du vide" er ikke professionelle fortællere, men som I kan høre er mange af dem alligevel gode fortællere. Flere af dem kommer gerne ud og fortæller mere til klasser, grupper og foreninger.
Hvis I gerne vil spørge nogle af dem, hjælper vi gerne med at etablere kontakt.

Der er mange flere fortællere rundt i landet, som også kan fortælle spændende historier om deres barndom eller ungdom i 1960erne og om andre emner.

Rundt omkring i landet findes også en række fortællegrupper,    - foreninger og - cirkler hvor der er mange som dyrker den mundtlige fortællings muligheder og glæder - og her vil der også være dygtige fortællere, som gerne vil fortælle på jeres skole.

Skriv til os og få et godt råd.

Kontakt oplysninger:

Fortællere i Danmark (FIDA) - fortællerne egen forening

Aslan - en landsdækkende oversigt over fortællere og fortællegrupper

1960erhistorier.dk side på facebook

 

...